1. Home
  2. /
  3. Shell Helix
  4. /
  5. Shell Helix Ultra 0W...
Shell Helix ultra 01 ugljično neutralno ulje

NOVOST NA TRŽIŠTU

Shell Helix Ultra 0W ugljično neutralno motorno ulje

23. veljače 2021. Shell je službeno objavio da će na tržištima diljem Europe pa tako i u Hrvatskoj ponuditi ugljično neutralno motorno ulje Shell Helix Ultra 0W pružajući mehaničarima i vozačima izbor motornog ulja u skladu s održivim razvojem, a da pri tome neće utjecati na učinkovitost motornog ulja i zaštitu motora po čemu je motorno ulje Shell Helix Ultra poznato širom svIjeta.

Parminder Kohli, potpredsjednik kompanije Shell Lubricants za Europu, Rusiju i Afriku, izjavio je:

„Znamo da su naši kupci odabrali Shell Helix Ultra 0W jer je dizajnirano za vrhunske performanse motora i ekonomičnu potrošnju goriva. Isto tako smo svjesni da su, 3 od 4 vlasnika automobila širom svijeta, zabrinuti zbog onečišćenja zraka iz svojih automobila, a 43% potrošača želi da im brendovi motornog ulja olakšavaju donošenje održivih izbora.”

Shell je najveći dobavljač maziva na svijetu prema agenciji Kline & Co. Godišnje proda otprilike 5 milijardi litara gotovih proizvoda za osobna i gospodarska vozila, građevinske strojeve i poljoprivrednu mehanizaciju, za industrijski segment, energetiku, zrakoplovstvo i pomorski segment.

Shell Helix ultra 0w ugljično neutralno motorno ulje

Napišite komentar:

*

Vaša email adresa neće biti objavljena

© 2019 by Quicksystem