Shell Spirax S3 ALS 80W90 GL-5 mjenjačko ulje visokih performansi namijenjeno za diferencijale s ograničenim proklizavanjem. Proizvedeno za korištenje u širokom spektru automobilskih diferencijala sa ograničenim proklizavanjem uključujući i brojne ZF jedinice.

Odlikuju ga impresivne komponente kao što su posebno odabrani aditivi koja daju dobra svojstva zaštite od trošenja, korozije, omogućavaju oksidacijsku stabilnost. Vrhunsko bazno ulje osigurava postojani uljni film među zupcima.

Performanse potvrđene od originalnih proizvođača opreme; odobreno od strane ZF-a za uporabu u diferencijalima i osovinama. Prikladno za teško opterećena komercijalna vozila uključujući i građevinske strojeve ili autobuse te automobile koji imaju diferencijale s ograničenim proklizavanjem. Mogu se koristiti u srednje do teško opterećenim mjenjačima koji dozvoljavaju korištenje mjenjačkog ulja sa modifikatorom trenja. Specijalno prikladno za ZF jedinice uključujući i Liebherr gdje je zahtijevana tekućina s modifikatorom trenja.

Specifikacije: ZF TE-ML 05C, 12C, 21C, API GL-5 Limited Slip, MIL-L-2105D

Za potpunu listu odobrenja i preporuka proizvođača kontaktirajte vašeg lokalnog Shell predstavnika.