Open/Close Menu ORBICO HRVATSKA
 1. Home
 2. /
 3. Nekategorisano
 4. /
 5. MOTORNA ULJA ZA POLJOPRIVREDNE...
Motorna ulja za poljoprivredne strojeve Shell

Shell motorna ulja  – svjetska tehnologija koja radi za vas

Poljoprivredni strojevi su izuzetno važni za uspješnu i produktivnu poljoprivredu. Ovi strojevi su vrlo složeni i zahtijevaju redovito održavanje kako bi radili učinkovito i sigurno. Jedan od ključnih aspekata održavanja poljoprivrednih strojeva je upotreba odgovarajućeg motornog ulja.

Motorno ulje ima ključnu ulogu u zaštiti motora od habanja i kvara, pomaže u održavanju optimalne temperature motora, smanjuje trenje između dijelova i samim time osigurava poboljšanju učinkovitosti rada motora.

U poljoprivrednim strojevima, koji se često koriste u teškim uvjetima i rade pod velikim opterećenjima, odgovarajuće motorno ulje može produžiti vijek trajanja motora i smanjiti troškove popravaka.

Shell je jedan od vodećih proizvođača motornih ulja na svijetu, nudi široku paletu proizvoda koji su specijalizirani za različite vrste poljoprivrednih strojeva.

Motorna ulja su formulirana da izdrže visoke temperature, visoki pritisak i prašinu, što je ključno za rad poljoprivrednih strojeva.

 

Osim toga, Shell nudi i uslugu analize ulja (LubeAnalyst), koja omogućuje:

 • Provjeru stanja motornog ulja u motoru i u radnim strojevima i pravovremeno otkrivanje eventualnih problema;
 • Brzo dostupne rezultate;
 • Manje troškove održavanja;
 • Veću pouzdanost;
 • Točan nadzor tijekom rada;
 • Konstantnim korištenjem ove usluge smanjuju se troškovi održavanja i povećava produktivnost.

 

Tri ključna područja gdje naša tehnologija donosi dodanu vrijednost:

 • Ušteda goriva
 • Ušteda pri održavanju
 • Smanjenje emisije štetnih plinova zahvaljujući prilagodbi najnovijim motorima 

 

Orbico, ovlašteni distributer Shell ulja i maziva u Hrvatskoj, nudi širok izbor maziva za poljoprivrednu mehanizaciju, uključujući:

 • Shell Rimula motorna ulja za dizel motore gospodarskih vozila i poljoprivrednu mehanizaciju
 • Shell Spirax ulja za mjenjače i diferencijale te
 • Shell Gadus masti

 

Preporučujemo ulja iz sljedeće 4 kategorije:

Shell Spirax ulja pružaju zaštitu od trošenja mjenjača te ujedno doprinose dugom radnom vijeku vozila. Izdvajamo Shell Spirax S4 TXM,  univerzalno traktorsko transmisijsko ulje koje se koristi u prijenosima, hidrauličkim sustavima, kočnicama i drugoj opremi na traktorima. 

Shell Tellus S2 VX ulja imaju namjenu brzog otpuštanja zraka bez pretjeranog pjenjenja kako bi se povećala učinkovitost prijenosa snage u hidrauličkom sustavu. Izdvajamo Shell Tellus S2 VX 68, hidrauličko ulje visokih performansi koje osigurava izvanrednu zaštitu i performanse u širokom rasponu temperature, otporno na propadanje uslijed visokih temperatura i mehaničkih opterećenja.

Shell Gadus su visokokvalitetne masti za različite vrste aplikacija, od kojih izdvajamo Shell Gadus S3 T220 2. Namijenjena je za visoke temperature, a preporuča se kao mast za ekstremne pritiske u visoko opterećenim kugličnim, kotrljajućim i kliznim ležajevima pri visokim temperaturama uz produljenje servisne intervale. 

Shell Rimula motorna su ulja visoke kvalitete i pružaju potrebnu zaštitu u motorima s dodatnom opremom za smanjenje emisija ispušnih plinova, koristeći najnapredniju tehnologiju aditiva “Low-SAPS”. Izdvajamo Shell Rimula R5 LE 10W40, koje sadrži upravo navedenu naprednu tehnologiju aditiva uz uštedu energije, te se dodatno pojačava snagom zaštite korištenjem sintetičkog baznog ulja, što pruža učinkovitu zaštitu od trošenja. 

Motorna ulja za poljoprivredne strojeve

U konačnici, važno je shvatiti važnost odabira kvalitetnog motornog ulja za vaše poljoprivredne strojeve i važnost redovitog održavanja kako bi se osigurala najbolja moguća učinkovitost i dugovječnost vaših strojeva. Shell-ova široka paleta motornih ulja može vam pomoći da postignete ciljeve i osigurate pouzdane performanse vaših strojeva tijekom cijele sezone uzgoja.

 

Shell motorna ulja za poljoprivredne strojeve

Napišite komentar:

*

Vaša email adresa neće biti objavljena

© 2022 by Orvelus