U Shell-ovom bogatom asortimanu industrijskih ulja možete pronaći proizvode za različite svrhe. Na primjer, nudimo ulja za hidrauličke sustave, koja osiguravaju glatko funkcioniranje hidrauličkih sistema. Industrijska ulja za reduktore su ključna za održavanje optimalnih brzina i učinkovitosti industrijskih reduktora.

Cirkulacijska ulja su dizajnirana za sustave mazanja i cirkulacije, dok su ulja za zračne kompresore bitna za održavanje kompresorskih sustava. Ulja za rashladne kompresore pružaju pouzdanu nisku temperaturu i učinkovitost u industriji hlađenja.

Turbinska ulja su ključna za turbinske motore i industrijske turbinske sustave. Također, nudimo ulja za pneumatske alate, ulja za prijenos topline, bijela medicinska ulja, ulja za klizne staze, izolacijska ili transformatorska ulja, ulja za plinske motore, motorno ulje za dizelske lokomotive, monogradno ulje za dvotaktne dizel motore, te biorazgradljiva ulja za brodske stabilizatore.

Nudimo rješenja za različite industrije i primjene, pružajući vam izbor proizvoda koji će odgovarati vašim specifičnim potrebama. Shell industrijska ulja osiguravaju performanse i pouzdanost vaše opreme, pomažući vam da održavate produktivnost i efikasnost u vašem industrijskom sektoru.