Prikazuje se jedan rezultat

Biorazgradiva mast za čeličnu užad je specijalno razvijena da zadovolji visoke standarde podmazivanja i zaštite za čelične užadi korištene u različitim industrijskim i pomorskim aplikacijama. Ova mast kombinira napredne formulacije sintetičkih estera ili biljnih ulja s pažljivo odabranim EP aditivima i aditivima protiv trošenja, pružajući izvanrednu adheziju i pouzdanu zaštitu od korozije pod utjecajem kako slatke tako i slane vode.

Dizajnirana da odgovori na zahtjeve za ekološku odgovornost, biorazgradiva mast za čeličnu užad udovoljava kriterijima OECD 301 F bio degradacijskog testa i standardima USA EPA VGP za brodsku čeličnu užad, čime se osigurava ne samo visoka razina zaštite i učinkovitosti, već i minimalni utjecaj na okoliš. Zahvaljujući svojim biorazgradivim svojstvima, mast predstavlja siguran izbor za upotrebu u osjetljivim ekosustavima, smanjujući rizik od štetnih posljedica u slučaju curenja ili ispuštanja.

Upotreba ove masti omogućava održavanje čeličnih užadi u optimalnom stanju, produljuje njihov vijek trajanja i osigurava pouzdanost u kritičnim aplikacijama, dok istovremeno promiče ekološke vrijednosti i održivost. Idealna za primjenu u pomorstvu, građevinarstvu, industriji i drugim područjima gdje se čelična užad intenzivno koristi, biorazgradiva mast za čeličnu užad predstavlja savršenu sinergiju između performansi, zaštite i ekološke odgovornosti.