Motorna ulja za automobile i osobna vozila

Motorna ulja za automobile i osobna vozila namijenjena su podmazivanju motora. Shell-ova motorna ulja imaju svojstva visokih performansi, koja motoru Vašeg automobila osiguravaju snagu i obrtni moment, te smanjuju vibracije i buku tijekom vožnje.

Izvrsne performanse Shell motornih ulja osiguravaju pouzdanost, udobnu vožnju i pomažu u zaštiti i održavanju Vašeg motora čistim, te mu produžavaju radni vijek trajanja.

Naši proizvodi su formulirani s najnovijim tehnologijama, uključujući sintetička i polusintetička ulja, koja omogućuju poboljšanu učinkovitost goriva i duži vijek trajanja motora.

Ponuda uključuje ulja za različite vrste motora, uključujući benzinske, diesel, turbodizel i hibridne motore.

Također imamo ulja koja su specijalno formulirana za vozila koja se koriste u teškim uvjetima rada, kao što su off-road vozila ili vozila koja se koriste za vuču. Naši proizvodi dolaze u raznim viskoznostima i razinama performansi, tako da možete pronaći najbolje ulje koje odgovara vašem vozilu.

Sve naše proizvode pažljivo biramo kako bi zadovoljili najviše standarde kvalitete i zadovoljili potrebe naših kupaca.

Odaberite iz naše široke ponude motornih ulja i osigurajte da vaš automobil ima najbolju zaštitu i performanse koje zaslužuje.

Prikazujemo 1–12 od 34 rezultata

Page 1 of 31 2 3