Open/Close Menu ORBICO HRVATSKA
  1. Home
  2. /
  3. Nekategorisano
  4. /
  5. Shell je vodeći na...
Shell Lubricants infografika

S ponosom Vas obavještavamo da Shell Lubricants zadržava svoj status vodećeg globalnog dobavljača maziva 16. godinu zaredom, prema 20. izdanju izvješća Kline & Company Globalna maziva: Analiza i procjena tržišta 2021.

Shell Lubricants zadržava prvo mjesto u poretku za sve tri kategorije maziva odnosno maziva za osobna i gospodarska vozila, maziva za sektor transporta te industrijska maziva koje prati agencija Kline.

Machteld de Haan, globalna izvršna potpredsjednica Shell Lubricants, rekla je: „ Sada smo usredotočeni na transformaciju našeg poslovanja, od vodećeg globalnog dobavljača maziva do vodećeg dobavljača maziva te imamo riješenja za maziva budućnosti.”

Shell je bio jedan od prvih koji je pokrenuo portfelj E-tekućina 2019., demonstrirajući tehnološku spremnost i postigavši ​​povjerenje kod OEM-a. Danas Shell E-tekućine poboljšavaju pouzdanost,
učinkovitost i performanse električnih pogonskih sklopova. Posao se sada fokusira na nove tekućine i širi skup riješenja za upravljanje tekućinama, proširujući se na upravljanje toplinom baterija, velikih servera za pohranu podataka, čiste energije i znanosti o životu.

Shell također nudi održivija rješenja, pri čemu maziva igraju ključnu ulogu u podupiranju Shellovog cilja da do 2050. postane energetska kompanija s nultom emisijom i pomaže klijentima da smanje svoj ugljični otisak. Primjerice, Shell Lubricants smanjuje otpad razvojem održive ambalaže i kružnih rješenja, kao i isporukom održivijih rješenja kroz svoj asortiman biorazgradivih proizvoda.

Prema posljednjem izvješću, Shell je zadržao svoj vodeći globalni tržišni udio u odnosu na prethodnu godinu, s blagim povećanjem tržišnog udjela od 0,6% u odnosu na sljedećeg najvećeg IOC dobavljača što je rezultiralo vodećom pozicijom na ljestvici.

Shellova ukupna prodana količina bila je otprilike 4.500-4.700 kilotona gotovih maziva, što je približno 4,9-5,2 milijarde litara. Ova globalna prodaja podijeljena je između tri segmenta u sličnom postotku kao i prethodne godine: 36% industrijska maziva, 33% maziva za osobna vozila i 31% maziva za sektor transporta.

Kako biste saznali više o Shellovim postignućima i inovacijama u u mazivima, pogledajte infografiku.

Shell Lubricants infografika

Napišite komentar:

*

Vaša email adresa neće biti objavljena

© 2022 by Orvelus