Open/Close Menu ORBICO HRVATSKA
  1. Home
  2. /
  3. Vijesti
  4. /
  5. ODRŽANO JE DRŽAVNO NATJECANJE...
Young Car Mechanic 2022. event

Young Car Mechanic je međunarodno natjecanje za učenike tehničkih srednjih škola. Glavni je cilj među mladima podići svijest o zanimanju za automobilsku mehaniku, razmjenjivanje iskustava i metode učenja te pronaći mlade talente u području mehanike i servisiranja motornih vozila.

Orbico Hrvatska kao ovlašteni makrodistributer Shell maziva u Hrvatskoj imao je čast podržati i sudjelovati svojim doprinosom u ovom hvalevrijednom događaju u organizaciji Inter Cars Hrvatska.

Osam najboljih učenika srednjih, strukovnih škola za automehaničare natjecalo se na državnoj razini za najboljeg mladog mehaničara koji će predstavljati Hrvatsku na međunarodnom natjecanju u Mađarskoj.

Ovi najbolji mladi mehaničari imali su zadatak odabrati odgovarajuće ulje za motor, izmjeriti razinu ulja u motoru i riješiti teoretski ispit.

Titulom ovogodišnjeg najboljeg mladog mehaničara 2022. godine okitio se Jan Makarun pod mentorstvom gđe. Julije Lesjak! Pobjednički tandem dolazi nam iz Elektrostrojarske obrtničke škole iz Zagreba i on će predstavljati Hrvatsku na Međunarodnom finalu u Mađarskoj.

Ovim putem čestitamo pobjedniku i želimo puno uspjeha!

Young Car Mechanic 2022. event

Napišite komentar:

*

Vaša email adresa neće biti objavljena

© 2024 by Orvelus