Open/Close Menu ORBICO HRVATSKA
  1. Home
  2. /
  3. Vijesti
  4. /
  5. SHELL – 15 GODINA...

S ponosom objavljujemo da je Shell Lubricants već 15. godinu zaredom globalni dobavljač maziva broj jedan prema agenciji Kline&Co koja je izvješće u 2021. temeljila na obradi podataka iz 2020.

Machteld de Haan, izvršna dopredsjednica kompanije Shell Lubricants je izjavila:“Ovaj izvještaj potvrđuje kompaniju Shell Lubricants kao vodećeg, globalnog dobavljača maziva u sektoru osobnih vozila, gospodarskih vozila i u sektoru industrije stavljajući naglasak na posvećenost kupcima kao i na vrhunskim proizvodima. Održali smo vodeću poziciju na tržištu i proširili našu konkurentsku prednost zahvaljujući snazi brenda, tehnološkog vodstva i odnosa s kupcima pod vrhunskim vodstvom Carlosa Maurera, bivšeg izvršnog dopredsjednika. ”

Kao tehnološki lider i vodeći dobavljač maziva Shell Lubricants ima ključnu ulogu u ostvarivanju cilja postizanja nulte emisije CO2 do 2050. ili ranije. Također, prepoznaje potrebu kupaca za održivim razvojem te im omogućava reduciranje ugljičnog otiska kroz širok izbor ugljično neutralnih proizvoda.

Kompanija Shell Lubricants godišnje proda otprilike 5 milijardi litara gotovih proizvoda za osobna vozila i motocikle, gospodarska vozila, građevinske strojeve i poljoprivrednu mehanizaciju, maziva za primjenu u industriji i avijaciji te brodska maziva. Shell Lubricants kao glavnog dobavljača maziva bira 7 od 10 najvećih svjetskih proizvođača automobila.

Razlozi zašto je kompanija Shell Lubricants globalni br.1 pogledajte u slikovitom prikazu u infografici!

15-years-Global-supplier-Lubricants-Infographic-1024x683

Napišite komentar:

*

Vaša email adresa neće biti objavljena

© 2022 by Orvelus